Feluri principale

#rosii #masline #branza #anghinare #oregano #sunca #ciuperci #usturoi #pizza #ansoa #pizza capricciosa #retete pizza

Pizza Capricciosa

pizza capricciosa este una dintre cele mai cunoscute tipuri de pizze italienesti. Datorita numeroaselor ingrediente, este potrivita pentru cei care prefera o pizza cu toppinguri diversificate.
 

Ingrediente pentru pizza Capricciosa
 

  • aluat pentru pizza
  • 3/4 cana rosii la conserva, scurse, taiate
  • 1/4 cana sunca
  • 6 ansoa file, taiate
  • 1 cana branza italieneasca sau cascaval afumat
  • 2 anghinare in ulei, scurse
  • 1/2 cana ciuperci taiate
  • 1/2 cana masline, taiate
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 lingura oregano uscat
  • 3 linguri ulei de masline.
     

Cum se prepara pizza Capricciosa
 

Incalzeste cuptorul la 250 grade Celsius. Intinde aluatul pentru a obtine un blat de 30 de cm in diametru.

Pune peste aluat rosiile, sunca, ansoa, branza, anghinarele, ciupercile, maslinele, usturoiul si oregano.

Stropeste cu 1 lingura de ulei de masline. Pune pizza in cuptor, pentru 15 minute.
 

Cum se serveste pizza Capricciosa
 

Pizza Capricciosa se serveste imediat, dar si la temperatura camerei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare