Feluri principale

#retete #parmezan #smantana #praz #praz gratinat

Praz cremos gratinat

Prazul cremos gratinat este usor de preparat si foarte gustos. Combinatia de praz, smantana si parmezan este delicioasa si te va face sa mai vrei inca o portie. Este un preparat ideal pentru zilele racoroase de toamna.

Ingrediente pentru prazul cremos gratinat


3 bucati de praz
100 ml supa de pui
20 grame smantana
100 grame crutoane
50 grame parmezan ras
sare
piper.

Cum se prepara prazul cremos gratinat

Incinge cuptorul la 190 de grade Taie prazul in bucati si aranjeaza-i intr-o tava. Toarna peste ei supa si apoi smantana. Aezoneaza cu sare si piper.

Intr-un bol amesteca crutoanele cu parmezanul ras. Presara apoi peste praz. Da tava la cuptor penru 30 - 40 de minute.

Inainte de a servi lasa sa se raceasca timp de 10 minute.

Cum se serveste prazul cremos gratinat

Prazul cremos gratinat se serveste ca atare. Se mai poate servi si alaturi de friptura sau sunca pui.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului