Puiul cu mere in sos de mustar este preparatul ideal pentru un pranz usor si delicios. Se pregateste rapid, in doar 30 de minute, iar gustul sau savuros te va incanta.
Ingrediente pentru pui cu mere in sos de mustar:
- 1 jumatate de ceasca de mere feliate
- 1 jumatate de lingurita de amidon de porumb
- 1 lingura de miere
- 2 linguri de mustar Dijon
- 1 jumatate de cana de faina
- 2 piepti de pui
- 2 linguri ulei de masline
- 2 mere mici necuratate
- 1 jumatate de ceasca supa de pui
- patrunjel proaspat
- piper negru macinat
- sare
Cum se prepara puiul cu mere in sos de mustar:
Amesteca amidonul de porumb cu mustarul, mierea, sarea si piperul, dupa gust, intr-un castron. Sareaza pieptul de pui taiat felii mai mari si trece-l prin faina.
Incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare si prajeste pieptul de pui, pana se rumeneste bine pe ambele parti, aproximativ 3 minute. Adauga si merele si lasa-le sa se rumeneasca usor, si adauga si supa de pui si lasa-le sa fiarba 15 minute.
Cum se serveste puiul cu mere in sos de mustar:
Puiul cu mere in sos de mustar se serveste cald, cu sos si presarat cu patrunjel. Se poate servi, de asemenea, cu garnitura de orez.
Sursa foto: simplyrecipes.com