Puiul cu otet balsamic si este un preparat usor si gustos, ideal pentru cinele in doi. Se prepara foarte repede si este foarte aromat. Se serveste cu garnitura de .
pentru pui cu otet balsamic si aromatice
- 750 grame piept de pui;
- 20 grame faina;
- 10 ml ulei de masline;
- 1 ceapa;
- 2 catei de usturoi;
- 200 ml supa de pui;
- 20 ml otet balsamic;
- cimbru uscat;
- 400 grame orez fiert .
Cum se prepara puiul cu otet balsamic si ierburi aromatice
Intr-un bol amesteca puiul cu faina. Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste puiul pe ambele parti. Scoate puiul din tigaie.
Adauga apoi ceapa si usturoiul si caleste cateva . Adauga supa de pui, otetul balsamic si cimbrul si lasa pe foc pana da in clocot.
Adauga din nou puiul in tigaie si da focul mai mic. Acopera si lasa pe foc timp de 5 minute .
Cum se serveste puiul cu otet balsamic si ierburi aromatice
Puiul cu otet balsamic si ierburi aromatice se serveste cu orez fiert.