Feluri principale

#spanac #retete #parmezan #fasole verde #pui #pui cu parmezan

Pui cu parmezan, spanac si fasole verde

Puiul cu parmezan , spanac si fasole verde este un preparat gustos si savuros. Se serveste cu cartofi fierti, aromati cu ulei de masline si otet balsamic. Mai poti presara si putin patrunjel.

Ingrediente pentru puiul cu parmezan, spanac si fasole verde

1 albus

50 grame parmezan ras

4 piepti de pui

400 grame cartofi noi taiati in cuburi

140 grame mazare

1 legatura spanac

5 ml otet balsamic

10 ml ulei de masline.

Cum se prepara puiul cu parmezan, spanac si fasole verde

Intr-un bol amesteca albusul cu sare si piper. In alt bol adauga parmezanul. Tavaleste pieptul de pui prin albus apoi prin parmezan.

Aseaza pieptul de pui pe un gratar bine incins. Lasa pe foc timp de 10 - 15 minute, pe fiecare parte, pana devine auriu si crocant.

Intre timp fierbe cartofii in apa clocotita timp de 10 - 15 minute. Adauga si mazarea pentru 5 minute. Scurge apoi bine legumele.

Intr-un bol amesteca legumele cu spanacul, otetul si uleiul de masline. Asezoneaza cu sare si piper.

Cum se serveste puiul cu parmezan, spanac si fasole verde

Puiul cu parmezan, spanac si fasole verde se serveste ca atare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare