Feluri principale

#cascaval #ulei de masline #smantana #pui # retete pui

Pui cu sos de cascaval

Puiul cu sos de cascaval este un preparat potrivit pentru orice ocazie. Se prepara foarte repede si este extrem de gustos. Il poti servi cu cartofi natur sau trasi in unt cu putin usturoi.
 

Ingrediente pentru puiul cu sos de cascaval
 

  • piept de pui
  • 40 grame smantana
  • 100 grame cascaval
  • 10 ml ulei de masline
  • sare
  • piper.
     

Cum se prepara puiul cu sos de cascaval
 

Taie pieptul de pui in cubulete si prajeste-l in ulei de masline.

Intr-o cratita pe foc incalzeste smantana. Adauga cascavalul taiat in cubulete si lasa-l sa se topeasca. Amesteca din cand in cand, pana cand obtii o crema omogena.

Asezoneaza cu sare si piper. Adauga in sos pieptul de pui prajit si amesteca usor.
 

Cum se serveste puiul cu sos de cascaval
 

Puiul cu sos de cascaval se serveste cu cartofi natur cu putin usturoi.
 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.