Feluri principale

#piept de pui #pesmet #parmezan #usturoi #pui #retete piept de pui

Pui cu usturoi si parmezan

Daca iti plac preparatele cu pui, fa un pui copt cu usturoi si parmezan . Este un preparat usor de realizat, care nu-ti ia mult timp. Gustos si aromat, puiul copt cu usturoi si parmezan va fi in mod sigur pe placul tuturor.
 

Ingrediente pentru peste cu usturoi si parmezan
 

  • 2 lingurite usturoi tocat
  • ¼ cana ulei de masline
  • ¼ cana pesmet uscat
  • ¼ cana parmezan ras
  • 2 jumatati piept de pui dezosat.

Cum se prepara puiul copt cu usturoi si parmezan
 

Incalzeste cuptorul la 230 grade Celsius.

Pune intr-o tigaie uleiul de masline si usturoiul si amesteca astfel incat condimentul sa-si elibereze aromele. Intr-un castron, amesteca parmezanul cu pesmetul.

Spala foarte bine carnea, apoi da-o intai prin amestecul de usturoi si ulei, apoi prin compozitia cu pesmet.

Pune apoi carnea intr-o tava, pe hartie de copt si las-o sa se faca in jur de jumatate de ceas .
 

Cum se serveste puiul copt cu usturoi si parmezan
 

Se serveste impreuna cu o garnitura de cartofi, salata, legume etc. dupa preferinta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului