Feluri principale

#retete #pesto #pui #gratar #pui la gratar # mozarella

Pui la gratar cu mozarelle si pesto

Puiul la gratar cu mozzarella si pesto este un preparat savuros, foarte gustos si aromat.

Ingrediente pentru puiul la gratar cu mozzarella si pesto

4 piepti de pui

400 ml otet balsamic

200 grame mozzarella

100 grame pesto

Cum se prepara puiul la gratar cu mozzarella si pesto

Intr-un bol amesteca puiul cu 200 ml otet balsamic si lasa la marinat timp de o ora.

Intr-o cratita adauga restul de otet si lasa pe foc pana fierbe. Lasa 15 minute, pana cand otetul se reduce si devine ca un sirop. Lasa apoi sa se raceasca.

Incinge gratarul si pune carnea de pui pe gratar. Lasa pe gratar timp de 8 - 10 minute pe fiecare parte. Aseaza apoi carnea pe un platou.

Pe fiecare piept de pui aseaza cate o felie de mozzarella. Acopera in folie de aluminiu si da la cuptor pentru 5 minute.

Cum se serveste puiul la gratar cu mozzarella si pesto

Puiul la gratar cu mozzarella se serveste cu pesto si siropul de otet.

Foto: panlasangpinoy.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare