Feluri principale

#pui #miere #pesmet

Pulpe de pui cu miere

Daca iti place puiul si vrei sa incerci o reteta aparte, fa niste pulpe de pui cu miere. Foloseste paprica pentru a-l condimenta si miere pentru a contrabalansa gustul.

Ingrediente pentru pulpe de pui cu miere
 

4 pulpe de pui
1 lingura miere
1 lingurita paprica
¼ cana pesmet
¼ lingurita sare
1 lingura unt
 

Cum se prepara pulpele de pui cu miere
 

Pune intr-o hartie cerata pesmetul, paprica si sarea. Amesteca intr-un castron untul topit si mierea. Apoi scufunda pulpele de pui in compozitia cu miere, dupa care rostogoleste-le in amestecul de pesmet.

Aseaza-le apoi intr-o tava si da-le la cuptor pentru 45 de minute, la 180 grade Celsius .
 

Cum se servesc pulpele de pui cu miere
 

Se servesc calde.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare