Feluri principale

#pui #pulpe #usturoi #sos picant

Pulpe de pui picante

Pulpele de pui picante sunt ideale pentru momentele in care ai multi invitati. Se prepara repede si sunt delicioase. Le poti servi cu diverse garnituri si sosuri .
 

Ingrediente pentru pulpe de pui picante
 

  • 12 pulpe de pui
  • 150 grame sos de ardei iute
  • 50 grame unt
  • 350 grame sos de branza albastra
  • pudra de usturoi
  • pudra de ceapa
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepara pulpele de pui picante
 

Aseaza pulpele de pui intr-o tava. Presara pe deasupra untul taiat in cubulete. Toarna apoi sosul iute. Asezoneaza cu pudra de usturoi, pudra de ceapa, sare si piper. Acopera tava si da-o la cuptor timp de o ora.
 

Cum se servesc pulpele de pui picante
 

Pulpele de pui picante se servesc cu sos de branza albastra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare