Feluri principale

#portocale # retete pui #pulpe de pui #pulpe fragede #garnitura cartofi

Pulpe fragede de pui cu garnitura de cartofi noi si portocale

O cina usoara trebuie sa iti asigure un aport nutritiv optim. Iti recomandam sa incerci delicioasa reteta de pulpe fragede de pui cu garnitura de cartofi noi si portocale, un deliciu pentru intreaga familie.


Ingrediente pentru pulpe fragede de pui cu garnitura de cartofi noi si portocale

  • 4 pulpe de pui fara piele
  • 6 cartofi noi medii
  • 2 cepe taiate in sferturi
  • 1 dovlecel taiat in cubulete
  • 3 catei de usturoi
  • 1 portocala taiata in felii
  • 250 ml supa de pui
  • 1 lingurita de miere
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin


Cum se prepara pulpele fragede de pui cu garnitura de cartofi noi si portocale

Asezoneaza pulpele de pui cu sare si piper. Intr-o tigaie antiaderenta, incinge uleiul de masline si caleste ceapa, impreuna cu dovlecelul si cartofii, apoi adauga usturoiul, cimbrul si rozmarinul. Asaza pulpele de pui intr-un vas termorezistent si aranjeaza legumele calite in jurul carnii. Adauga supa de pui si feliile de portocala si introdu vasul in cuptorul preincalzit.

Pulpele de pui cu garnitura de cartofi noi si portocale sunt gata pentru a fi consumate la cina cand devin fragede.


Cum se servesc pulpele fragede de pui cu garnitura de cartofi noi si portocale

Pulpele fragede de pui cu garnitura de cartofi noi si portocale se servesc fierbinti, cu un sos de iaurt alaturi.

Sursa foto: myrecipes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului