Feluri principale

#paste #paine #usturoi #ragu de curcan

Ragu de curcan cu paste si paine cu usturoi

Pastele cu ragu de curcan, alaturi de parmezan ras, sunt o reteta delicioasa si extrem de satioasa.

Ingrediente ragu de curcan cu paste

  • 1 lingura de ulei de masline;
  • 1/2 ceapa decojita, taiata marunt;
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt;
  • 250 g de carne tocata de curcan;
  • 2 linguri de sos de rosii;
  • 1 lingura de patrunjel, proaspat tocat;
  • putin vin rosu;
  • sare si piper proaspat macinat;
  • 200 g paste, gatite conform instructiunilor de pe pachet.

Cum se prepara ragu de curcan cu paste

Incinge uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Caleste ceapa timp de doua minute, apoi adauga usturoiul si continua sa calesti inca doua, trei minute. Adauga carnea tocata de curcan si amesteca ocazional in timp ce o prajesti timp de patru, cinci minute.

Toarna si sosul de rosii alaturi de patrunjelul tocat marunt. La final, adauga vinul si redu focul la minim lasand sa fiarba, timp de 10 minute. Apoi, adauga pastele fierte.

Cum se serveste ragu-ul de curcan cu paste

Ragu-ul de curcan cu paste se serveste cu mult parmezan pe deasupra si alaturi de un pahar de vin rosu.

Sursa foto: chefmommy-brandao.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului