Feluri principale

#burger #1 decembrie #retere de 1 decembrie #burger cu porc si legume

Reteta de 1 Decembrie: burger cu porc si legume

De 1 Decembrie ai un motiv a incerca retete noi. Carnea de porc este in sezon. Insa in loc de friptura, incearca ceva nou. Fa un sau un sandwich cu , varza, maioneza si sos de hrean.


Ingrediente pentru burger de porc

 

  • 450 gr de porc fara grasime;
  • 1/2 cana sos ;
  • 2 1/2 cani si varza;
  • 2 1/2 linguri smantana degresata;
  • 2 1/2 linguri maioneza;
  • 1 1/2 lingurite zahar;
  • 2 1/2 lingurite sos de hrean;
  • muraturi cu marar;
  • 4 chifle cu susan pentru burgeri.


Cum se prepara burgerul de porc


Taie carnea de porc pe dimensiunea chiflelor, unge-o cu sos de barbeque si pune-o la cuptor. Tine-o 15-20 de minute sau pana s-a patruns bine. Il poti face si la cuptor 15 minute.

Amesteca intr-un recipient salata de varza si morcovi cu smantana, maioneza, zaharul si sosul de hrean.

Unge feliile de paine cu sos barbeque, pune carnea, apoi compozitia de legume, apoi adauga muraturile si pune capacul. Poti folosi chifle pentru burgeri sau painici lunguiete, taiate pe lungime.


Cum se serveste burgerul de porc


Se serveste imediat.

Sursa foto: texaspete.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare