Tocanita picanta este un preparat mexican, consistent, potrivit pentru pranz. Acest fel de mancare se face in jumatate de ora.
Ingrediente pentru tocanita vegetariana picanta
- 1 cana sos enchilada verde
- 1 1/2 cani apa
- 1 cub concentrat supa de legume
- 1/2 lingurita praf de usturoi
- 1/4 lingurita praf de chili
- 1/4 lingurita chimion macinat
- 1 cana fasole, spalata si scursa
- 1/2 cana rosii taiate
- 1 cana porumb
- 4 bucati de din porumb, taiate
- 1 lingura coriandru proaspat, taiat
-
sare si piper dupa gust.
Cum se prepara tocanita vegetariana picanta
Amesteca sosul enchilada cu apa. Dizolva cubul de concentrat in aceasta solutie si adauga pudra de usturoi si chile, precum si chimionul. Lasa la fiert pana da in clocot, apoi da focul mai mic.
Adauga fasolea, rosiile si porumbul. Fierbe in continuare. Adauga tortillas si lasa pe foc.
Adauga coriandrul si asezoneaza cu sare si piper.
Cum se serveste tocanita vegetariana picanta
Se serveste calda, cu putina smantana sau branza Cheddar rasa si cu ceapa verde.
Sursa foto: weightlossdietsclinics.com
Autor: Andra Rotaru