Pieptul de pui umplut cu sparanghel este o mancare delicioasa, cu o savoare aparte. Este ideal pentru mesele speciale in doi. se serveste cu sos si migdale pisate.
Ingrediente pentru pieptul de pui umplut cu sparanghel
- 2 piepti de pui, fara oase
- 20 grame mustar
- 1 ceapa verde , tocata
- 10 fire de sparanghel
- 10 grame pesmet.
Pentru sosul hollandaise :
- 60 grame unt
- 2 galbenusuri
- 10 ml suc de lamaie
- 5 ml apa
- 25 grame migdale pisate
- sare.
Cum se prepara pieptul de pui umplut cu sparanghel
Taie pieptul de pui in felii subtiri. Unge cu mustar si ceapa. In centrul fiecarei felii de piept de pui aseaza cate doua fire de sparanghel. Ruleaza pieptul de pui.
Aseaza rulourile din piept de pui pe o tava unsa cu unt. Presara pe deasupra pesmetul. Da tava la cuptor pentru 10 - 15 minute.
Pentru sosul hollandaise, amesteca untul topit cu galbenusurile, sucul de lamaie, apa si sare. Da sosul la cuptorul cu microunde pentru 1 minut.
Cum se serveste pieptul de pui umplut cu sparanghel
Pieptul de pui umplut cu sparanghel se serveste cu sos hollandaise si migdale pisate pe deasupra.