Feluri principale

#retete #pui #sparanghel #slow cooking #pui cu pere

Reteta slow cooking: pui cu pere si sparanghel

Puiul cu pere si sparanghel este un preparat inedit si foarte gustos, pe care il poti face atunci cand ai suficient timp pentru gatit. Un astfel de fel de mancare se face in aproximativ 4 ore.

Ingrediente pentru si sparanghel

1 lingura ulei vegetal
4 bucati piept de pui dezosat, fara piele, taiat felii
1 ceapa taiata marunt
2 pere coapte , feliate
450 gr sparanghel, taiat
4 catei usturoi, tocati
2 linguri otet balsamic
3 linguri suc de mere
1 lingurita rozmarin uscat
1 lingura ghimbir proaspat, ras
2 linguri zahar brun

Cum se prepara puiul cu pere

Prajeste carnea intr-o tigaie cu ulei incins, 5 minute, apoi pune-o intr-un slow cooker. Adauga ceapa, sare si piper. Aseaza perele si sparanghelul deasupra puiului.

Amesteca usturoiul, otetul balsamic, sucul de mere, rozmarinul, ghimbirul si zaharul intr-un castron, apoi toarna sosul peste pui. Adauga inca putina sare si niste piper. Lasa mancarea sa se faca in slow cooker intre 4 si 6 ore.

Cum se serveste puiul cu pere

Se serveste cald.

Foto: hormelfoodservice.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare