Feluri principale

#slow food #ceapa #cartofi #ciuperci #usturoi #pui #tocanita #mancaruri #vin alb #slow cooking

Reteta slow cooking: tocanita de cartofi cu ciuperci si pui

Tocanita de cartofi cu ciuperci si pui este un preparat potrivit pentru cei care consuma mancaruri din carne de pui in amestec cu legume. Pentru a face acest fel de mancare ai nevoie de mai mult de 5 ore.
 

Ingrediente pentru tocanita de cartofi cu ciuperci si pui
 

  • 6 bucati pui, fara piele, taiate
  • 900 gr cartofi dulci , decojiti, taiati
  • 250 gr ciuperci, feliate
  • 6 cepe salota , taiate
  • 4 catei usturoi, decojiti
  • 1 cana vin alb
  • 2 lingurite rozmarin proaspat, taiat
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • 1 1/2 lingura otet din vin alb.
     

Cum se prepara tocanita de cartofi cu ciuperci si pui
 

Pune intr-un slow cooker puiul, cartofii, ciupercile, ceapa, usturoiul, vinul, rozmarinul, sarea si piperul. Amesteca.

Lasa pe foc pana cand cartofii s-au fiert, in jur de 5 ore.
 

Cum se serveste tocanitade cartofi cu ciuperci si pui
 

Adauga otetul, amesteca bine si apoi serveste mancarea calda.
 

Sursa foto: mychickenrecipes.blogspot.com
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.