Feluri principale

#mustar #carne #miere #porc #retete gratar #retete 1 mai

Retete de 1 Mai: Muschi de porc la gratar

Muschiul de porc la gratar este un preparat savuros si suculent, potrivit pentru traditionala iesire la iarba verde de 1 Mai. Carnea de porc poate fi marinata si cu o seara inainte de iesire. In acest caz ai grija sa mai pastrezi putin sos pentru a unge friptura.
 

Ingrediente pentru muschiul de porc
 

 

Cum se prepara muschiul de porc la gratar
 

Intr-un bol amesteca mierea cu mustarul. Asezoneaza cu sare si piper.

Leaga carnea de porc cu sfoara de bucatarie. Asezoneaza carnea cu sare si piper.

Aseaza carnea pe gratarul incins si lasa pe foc timp de 15 - 20 de minute.

Unge apoi carnea cu sosul din miere si mustar. Mai lasa pe foc timp de 20 de minute. Din cand in cand mai unge carnea cu sos.

Cand este gata, ia carnea de pe gratar si acoper-o cu folie de aluminiu . Lasa friptura sa se raceasca timp de 10 minute inainte de a servi.
 

Cum se serveste muschiul de porc la gratar
 

Muschiul de porc la gratar se serveste cu cartofi copti, cu mujdei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete