Puiul marinat la gratar este un preparat suculent si aromat. Carnea de pui poate fi lasata la marinat si peste noapte, inainte de a merge la picnic. Se serveste cu legume la gratar si sos de usturoi .
Ingrediente pentru puiul marinat la gratar
- 4 fileuri din carne de pui
- 100 ml sos de tomate picant
- 10 ml ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- 1 legatura patrunjel tocat.
Cum se prepara puiul marinat la gratar
Taie fileurile de pui pe jumatate si aseaza-le intr-o tava de ceramica. Toarna peste pui sosul de tomate si amesteca bine. Acopera si da la frigider pentru 30 de minute.
Incinge gratarul. Intr-un bol amesteca uleiul de masline cu usturoiul si patrunjelul . Unge puiul cu acest sos.
Aseaza fileurile de pui pe gratar si lasa 5 minute pe fiecare parte.
Cum se serveste puiul marinat la gratar
Puiul marinat se serveste cu legume la gratar. Pe deasupra mai poti turna o lingura din sosul cu usturoi si patrunjel.