Feluri principale

#stufat #stufat de miel #miel #retete paste #retete miel

Retete de Paste: Stufat de miel

De la masa de Paste nu trebuie sa iti lipseasca traditionalul stufat de miel. Este delicios si usor de pregatit, iar invitatii tai vor savura cu placere acest preparat traditional.


Ingrediente pentru stufatul de miel:

  • 500 g carne de miel
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 3 legaturi usturoi verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura faina sau maizen
  • boia de ardei dulce
  • menta proaspata
  • bulion
  • sare
  • piper


Cum se prepara stufatul de miel:

Spala si curata bine carnea, apoi tai-o bucati si pune-o la calit in ulei incins. Toarna peste ea 1-2 cani de apa clada si las-o sa se inabuse cu un capac deasupra pana cand se patrunde bine carnea.

Adauga peste carne, ceapa si usturoiul, mai las-o sa fiarba 2-3 minute si adauga si bulionul, boiaua, faina dizolvata in putin sos fierbinte si cateva frunzulite de menta. La final, condimenteaz-o cu sare si piper dupa gust.


Cum se serveste stufatul de miel:

Stufatul de miel se serveste cald, presarat cu marar si patrunjel din belsug.

Sursa foto: cevabun.ro

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.