Ingrediente pentru nautul cu spanac condimentate
- 1 ceapa tocata marunt
- 2 lingurite ghimbir proaspat, ras
- 2 catei de usturoi, tocati marunt
- 1 lingurita seminte de mustar
- 1 lingurita coriandru macinat
- 1 lingurita sare kosher
- 1 lingurita piper negru
- 1 lingura ulei de masline
- 2 legaturi spanac proaspat sau 200g spanac congelat (cu frunzele intregi)
- 2 conserve naut, scurse de zeama
- 1 cana lapte de cocos
- 2 lingurite garam masala
Cum se prepara nautul cu spanac condimentate
Opareste spanacul si taie-l fasii.
Intr-o tigaie incapatoare adauga uleiul si lasa-l la incins. Adauga ceapa, ghimbirul, usturoiul, semintele de mustar, coriandrul, saera si piperul si caleste totul pana cand ceapa incepe sa se inmoaie. Aproximativ 5 minute.
Adauga spanacul, si caleste totul pana cand acesta se inmoaie. Adauga si nautul,, impreuna cu laptele de cocos si ½ cana apa si amesteca bine. Adauga condimentul garam masala si lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.
Cum se serveste nautul cu spanac condimentate
Serveste nautul cu spanac condimentate alaturi de o garnitura simpla de orez si felii de lamaie.
Sursa foto: pinterest.com