Feluri principale

#legume #paste #retete paste #retete de post #paste cu legume

Retete de post: paste cu legume

Daca nu mai ai inspiratie pentru preparatele de post, iti recomandam o retete delicioasa de paste cu legume si frunze de menta.


Ingrediente pentru paste cu legume:

  • 320 g paste
  • 200 g mazare boabe
  • 100 g fasole verde
  • 10 rosii cherry
  • 2 dovlecei
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingurita de concentrat de legume
  • 6 frunze de menta
  • sare si piper


Cum se prepara pastele cu legume:

Curata dovleceii si morcovul, apoi taie-i julien. Opareste mazarea si pastaile de fasole, apoi scurge-le bine de apa.

Taie ceapa julien si caleste-o in uleiul de masline. Adauga peste ea legumele, concentratul de legume, sare si piper si mai lasa-le la calit cateva minute. Apoi, adauga un polonic de apa si lasa-le sa mai fiarba putin la foc mic.

Separat, fierbe pastele cu putina sare. Adauga peste legume rosiile cherry taiate pe jumatate. Scurge pastele, pune-le peste legume, adauga frunzele de menta, sare si piper, daca mai este nevoie.


Cum se servesc pastele cu legume:

Pastele cu legume se servesc calde, iar peste portie poti presara patrunjel tocat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului