- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Ciorba de urzici
Sursa foto: recipestudio.com
Ingrediente
- 500 g urzici
- 1 ceapa
- 1 radacina de pastarnac
- 2 morcovi potriviti
- 1 legatura de patrunjel
- 1/2 legatura de leustean
- 2 cartofi
- 2 cani cu bors
- sare
Cum se prepara
Fierbe urzicile in apa clocotita, timp de trei-patru minute, apoi strecoara-le si lasa-le sa se scurga bine de apa.
Intre timp taie ceapa marunt si da pastarnacul si morcovul prin razatoare. Pune legumele la fiert in doi litri de apa si adauga sare dupa gust. Cand morcovul si pastarnacul se inmoaie adauga urzicile si borsul si lasa totul ssa fiarba timp de 10 minute, la foc potrivit.
La final adauga patrunjelul si leusteanul tocate marunt si stinge focul.
Sursa foto principala: thekitchn.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina