Feluri principale

#dovlecei #usturoi #cartofi #ulei de masline # retete dietetice #retete gratar

Retete dietetice: Legume cu otet balsamic la gratar

Daca te-ai saturat de gustul fad al legumelor la gratar, poti incerca o reteta noua. Legumele se marineaza in sos de ulei de masline, otet balsamic si usturoi pentru un gust aromat. Se servesc calde, cu salata verde.
 

Ingrediente pentru legume cu otet balsamic la gratar
 

 

Cum se prepara legumele cu otet balsamic la gratar
 

Aseaza feliile de cartof dulce si de dovlecel pe o folie de aluminiu. Deasupra aseaza ceapa.

Intr-un bol amesteca uleiul de masline, otetul balsamic, sucul de lamaie, mierea si usturoiul. Toarna aceasta compozitie deasupra legumelor.

Presara salvia , sarea si piperul.

Impacheteaza totul cu folia de aluminiu si aseaza pe gratarul incins. Lasa legumele pe gratar timp de 30 - 40 de minute .
 

Cum se servesc legumele cu otet balsamic la gratar
 

Legumele cu otet balsamic la gratar se servesc ca atare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete