Feluri principale

#rosii #branza #porumb #rosii umplute #bacon #rosii umplute cu bacon

Rosii umplute cu bacon, branza si porumb

Rosiile umplute cu bacon, branza si porumb constituie un preparat satios, potrivit pentru aperitive . Pentru acest fel de mancare ai nevoie de aproximativ 40 deminute.


Ingrediente pentru

 

  • 3 stiuleti de porumb;
  • 4 rosii medii;
  • 1 lingura ulei de masline;
  • 1/2 cana ceapa taiata;
  • 1/2 cana branza de capra ;
  • 1 lingura otet din vin alb ;
  • sare;
  • piper macinat;
  • 3 felii bacon gatit, maruntit.


Cum se prepara rosiile umplute


Pune porumbul la inmuiat in apa 10 minute. Taie partea superioara a rosiilor si scobeste-le pentru a putea sa le umpli. Marunteste miezul.

Pune stiuletii de porumb pe un gratar incins si lasa-i 20 de minute, intorcandu-i pe toate partile. Taie cu un cutit boabele si pune-le peste pulpa de rosii. Adauga ceapa, 2 linguri branza, otet si ulei. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Umple cavitatile rosiilor cu aceasta compozitie. Presara cu putina branza de capra si cu bacon.


Cum se servesc rosiile umplute


Se servesc imediat.

Sursa foto: foodtorunfor.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare