Rosiile umplute cu bacon, branza si porumb constituie un preparat satios, potrivit pentru aperitive . Pentru acest fel de mancare ai nevoie de aproximativ 40 deminute.
Ingrediente pentru
- 3 stiuleti de porumb;
- 4 rosii medii;
- 1 lingura ulei de masline;
- 1/2 cana ceapa taiata;
- 1/2 cana branza de capra ;
- 1 lingura otet din vin alb ;
- sare;
- piper macinat;
- 3 felii bacon gatit, maruntit.
Cum se prepara rosiile umplute
Pune porumbul la inmuiat in apa 10 minute. Taie partea superioara a rosiilor si scobeste-le pentru a putea sa le umpli. Marunteste miezul.
Pune stiuletii de porumb pe un gratar incins si lasa-i 20 de minute, intorcandu-i pe toate partile. Taie cu un cutit boabele si pune-le peste pulpa de rosii. Adauga ceapa, 2 linguri branza, otet si ulei. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Umple cavitatile rosiilor cu aceasta compozitie. Presara cu putina branza de capra si cu bacon.
Cum se servesc rosiile umplute
Se servesc imediat.
Sursa foto: foodtorunfor.com