Feluri principale

#orez #rulada #legume #busuioc #cascaval #sunca #piept de curcan

Rulada de curcan si bacon

Rulada de curcan si bacon face parte din categoria retelelor delicioase si usor de preparat, ideale pentru mesele cu multi prieteni. Preparatul se serveste cu legume sau orez.

Ingrediente pentru rulada de curcan si bacon

  • 4 piepturi de curcan
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita busuioc proaspat tocat
  • 8 felii de bacon
  • 4 felii subtiri de cascaval
  • 8 felii de sunca
  • sare
  • piper.

Cum se prepara rulada de curcan si bacon

Incinge cuptorul la 200 de grade. Bate bine piepturile de curcan cu un ciocan de bucatarie. Intinde apoi piepturile pe cate o folie de aluminiu, apoi presara sare, piper, usturoi si busuioc.

Adauga apoi si cate o felie de cascaval si sunca. Ruleaza si acopera rulourile cu cate doua felii de bacon si strange-le bine cu folia de aluminiu.

Asaza rulourile intr-o tava si da la cuptor pentru 30 de minute. Scoate folia de aluminiu si mai lasa rulourile la cuptor timp de 30 de minute.

Cum se serveste rulada de curcan si bacon

Rulada de curcan si bacon se serveste calda, cu orez sau legume la gratar.

Sursa foto: simplyrecipes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare