Feluri principale

# retete pui # retete toamna #retete legume #rulou cu pui #rulou cu legume

Rulouri cu pui si legume delicioase

Daca vrei sa prepari o cina inspirata si foarte savuroasa, pregateste niste rulouri de pui cu legume frumos colorate si foarte sanatoase.

Ingrediente pentru rulourile cu pui si legume:

2 lingurite de ulei de masline
500 g piept de pui tocat
2 cepe verzi, tocate
1 catel de usturoi, pisat
1 cana si jumatate de legume amestecate congelate (mazare, porumb, fasole, ardei gras, morcov)
1/2 ceasca de lapte cremos
125 g piure de porumb
4 foi congelate de patiserie
1 ou
sos de rosii

Cum se prepara rulourile cu pui si legume:

Incinge uleiul intr-o tigaie mare si caleste carnea tocata, pentru aproximativ 8 minute. Adauga ceapa si usturoiul si mai lasa compozitia pe foc circa 1 minut. Dupa aceea, adauga legumele congelate, laptele si porumbul si amesteca compozitia 5 minute, pana cand sosul de ingroasa putin.

Intinde foile de aluat si taie-le patrate, umple-le cu cate 2 linguri de amestec si unge-le deasupra cu ou batut. Da-le apoi la cuptor pentru 20 de minute.

Cum se servesc rulourile cu pui si legume:

Rulourile cu pui si legume se servesc calde, cu sos de tomate. Le poti servi ca aperitiv, dar si ca fel principal, dupa o supa crema. 

Sursa foto: taste.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare