Feluri principale

#carne porc #porc #sandwich

Sandwich cu carne de porc

Sandwichul cu carne de porc este extrem de gustos si aromat, cu o carne frageda. Carnea de porc trebuie sa stea la cuptor timp de sase ore, astfel ca este important sa o pregatesti de dimineata.


Ingrediente pentru sandwich-ul cu carne de porc

 

  • 150 grame ketchup ;
  • 10 grame zahar brun;
  • 4 catei de usturoi;
  • 5 grame salvie uscata;
  • 5 grame oregano uscat;
  • 1500 grame carne de porc fara grasime;
  • 6 chifle, taiate pe jumatate;
  • salata de varza rosie ;
  • sare;
  • piper.


Cum se prepara sandwich-ul cu carne de porc


Intr-o cratita amesteca ketchup-ul cu zaharul, usturoiul, salvia, oregano, sarea si piperul. Adauga si carnea de porc taiata in cuburi mari si amesteca totul bine. Adauga o cana de apa, acopera si da la cuptor pentru 6 ore.

Transfera apoi carnea de porc intr-un bol. Cu ajutorul unei furculite, faramiteaza carnea. Asezoneaza cu sare si piper.

Unge feliile de chifla cu mustar, adauga salata de varza rosie si carnea de porc.


Cum se serveste sandwich-ul cu carne de porc


Sandwich-ul cu carne de porc se serveste ca atare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului