Feluri principale

#pui #reteta #culinar

Snitel vienez

Snitelul vienez este un snitel preparat in mod clasic, insa are ca ingredient inedit pesmetul. Acesta prinde o crustra crocanta, ceea ce ii ofera un gust deosebit.

 

De ce ingrediente ai nevoie:

  • 4 fasii de piept de pui
  • 2 oua
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 linguri de faina
  • Sare si piper
  • Ulei pentru prajit .

Cum se prepara:

  • Se bat bine cele doua oua si se condimenteaza cu sare si piper.
  • Carnea se bate ca pentru snitel, se da prin faina, ou si apoi pesmet, dupa care se scutura bine pentru a indeparta surplusul.
  • Se incinge uleiul in tigaie si se pune carnea la prajit, pe ambele parti.

Cum se serveste:

  • Snitelul vienez se serveste cald, cu garnitura de cartofi nature si cu un vin alb demisec.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.