Feluri principale

#pui #reteta #culinar

Snitel vienez

Snitelul vienez este un snitel preparat in mod clasic, insa are ca ingredient inedit pesmetul. Acesta prinde o crustra crocanta, ceea ce ii ofera un gust deosebit.

 

De ce ingrediente ai nevoie:

  • 4 fasii de piept de pui
  • 2 oua
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 linguri de faina
  • Sare si piper
  • Ulei pentru prajit .

Cum se prepara:

  • Se bat bine cele doua oua si se condimenteaza cu sare si piper.
  • Carnea se bate ca pentru snitel, se da prin faina, ou si apoi pesmet, dupa care se scutura bine pentru a indeparta surplusul.
  • Se incinge uleiul in tigaie si se pune carnea la prajit, pe ambele parti.

Cum se serveste:

  • Snitelul vienez se serveste cald, cu garnitura de cartofi nature si cu un vin alb demisec.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete