Feluri principale

#ceapa #spanac #usturoi #bacon

Spanac cu bacon

Spanacul cu bacon este o mancarica usor de preparat si foarte satioasa. Are o consistenta cremoasa si un gust foarte bun. Daca iti place, poti dubla cantitatea de bacon. Spanacul cu bacon se serveste simplu, cald.
 

Ingrediente pentru spanac cu bacon
 

 

Cum se prepara spanacul cu bacon
 

Fierbe spanacul in apa cu sare. Cand a fiert, scurge spanacul si tine-l cateva minute sub jet de apa rece . Toaca apoi spanacul si lasa-l intr-un bol.

Intr-o tigaie incinsa prajeste cubuletele de bacon. Adauga ceapa si usturoiul. Lasa la calit pana cand ceapa se inmoaie.

Intr-o cratita amesteca spanacul cu ceapa si baconul prajit. Adauga apoi si sosul bechamel, nucsoara, sarea si piperul.

Lasa pe foc pana fierbe bine.
 

Cum se serveste spanacul cu bacon
 

Spanacul cu bacon se serveste cald.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare