Feluri principale

#sufleu #sparanghel #souffle #sufleu sparanghel #souffle sparanghel

Sufleu de sparanghel si branza Gruyere

Atunci cand vrei sa pregatesti un aperitiv rapid si usor pentru a-ti impresiona familia si apropiatii, un sufleu de sparanghel cu branza Gruyere este alegerea perfecta!

Ingrediente sufleu de sparanghel cu branza Gruyere

  • 1 ceapa esalota (frantuzeasca);
  • 3 oua;
  • 15 g unt;
  • sparanghel, tocat marunt;
  • 200 g branza de Gruyere sau cheddar,
  • 1/2 cup (125 mL) Gruyere or Cheddar cheese, fin rasa;
  • 1 lingurita frunze de tarhon;
  • sare;
  • piper.

Cum se prepara sufleul de sparanghel cu branza Gruyere

Intr-o tigaie obisnuita, cu diametrul de 23 de cm, topeste untul si caleste sparanghelul cu ceapa timp de 3-4 minute.

Separat, intr-un vas de plastic, bate bine albusurile de oua, apoi adauga galbenusurile si continua sa amesteci.

Pune sparanghelul si ceapa intr-o farfurie. Pune ouale in tigaie la foc mediu, adaugand treptat tarhonul, branza rasa si mixtura de sparanghel. Lasa-le pe foc timp de 5 minute fara sa amesteci.

Cum se serveste sufleul de sparanghel cu branza Gruyere

Serveste sulfeul de sparanghel alaturi de cateva rosii cherry.

Sursa foto: acraftylass.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare