Feluri principale

# tarte #retete tarte #tarte sparanghel

Tarte savuroase cu sparanghel

Tartele cu sparanghel sunt o gustare delicioasa si hranitoare, care se prepara rapid, au putine calorii si sunt si foarte accesibile ca pret.


Ingrediente pentru tartele cu sparanghel:

  • 1 buchet de sparanghel
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 praz mic, taiat felii subtiri
  • 4 foi de patiserie Filo
  • 100 g crema de branza cu ceapa si arpagic
  • 5 oua
  • 80 g frunze salata mixta


Cum se prepara tartele cu sparanghel:

Pune sparanghelul la fiert la foc mare si lasa-l sa clocoteasca aproximativ 2 minute, pana cand se inmoaie putin.

Intre timp, incinge uleiul de masline intr-o tigaie si caleste prazul amestecand incontinuu circa 5 minute.

Pune foile de patiserie in forme de tarte in straturi, imprastie peste ele prazul, acopera-le cu sparanghel si crema de branza. Bate ouale intr-un castron si apoi toarna-le peste tarte. La final, condimenteaza tartele cu sare si piper, dupa gust.

Da-le la cuptor pentru 15 minute pana cand capata o nuanta aurie deasupra.


Cum se servesc tartele cu sparanghel:

Tartele cu sparanghel se servesc la temperatura camerei, cu salata mixta.

Sursa foto: taste.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare