Aceasta tocanita se pregateste cu orice fel de ciuperci gasesti. O poti servi ca atare sau ca garnitura pentru alte preparate.
Ingrediente pentru tocanita cu ciuperci
- 2 kilograme ciuperci
- 4 cepe
- ulei
- 300 ml vin alb
- nucsoara
- coriandru
- sare
- piper.
Cum se prepara tocanita cu ciuperci
Curata si toaca ceapa. Adauga ceapa intr-o tigaie cu ulei incins. Caleste ceapa timp de 4-5 minute. Adauga ciupercile si amesteca putin. Pune si condimentele si amesteca. Lasa mancarea pe foc pana cand zeama lasata de ciuperci scade.
Adauga vinul si acopa tigaia cu un capac. Mai lasa mancare pe foc timp de 10 - 15 minute. Ia capacul si mai lasa ciupercile pe foc pana cand scade totul lichidul.
Cum se serveste tocanita cu ciuperci
Tocanita de ciuperci se serveste ca atare sau ca garnitura la diverse fripturi.