Feluri principale

#carnati #varza #retete #fasole #tocanita # tocanita cu varza

Tocanita cu varza, fasole si carnati

Tocanita cu varza, fasole si carnati este usor de preparat, satioasa si gustoasa, ideala pentru mesele in familie. Se serveste cu paine taraneasca si patrunjel tocat.

Ingrediente pentru tocanita cu varza, fasole si carnati


400 grame fasole de la conserva
30 ml ulei de masline
500 grame carnati taiati felii
4 catei de usturoi
rozmarin
2 cepe rosii tocate
800 ml supa de pui
75 ml smantana
300 grame varza tocata
1 legatura patrunjel tocat.

Cum se prepara tocanita cu varza, fasole si carnati

Incinge uleiul intr-o cratita si caleste carnatii pana devin aurii. Adauga usturoiul si rozmarinul, amesteca usor si apoi adauga si ceapa.

Acopera cu un capac si lasa cratita pe foc timp de 15 minute, amestecand din cand in cand. Scurge fasolea din conserva si adauga in tigaie. Adauga si supa de pui si asezoneaza cu sare si piper.

Lasa pe foc pana da in clocot, timp de 20 de minute. Adauga smantana si varza si lasa pe foc timp de 20 de minute.

Cum se serveste tocanita cu varza, fasole si carnati

Tocanita cu varza, fasole si carnati se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului