Tocanita cu varza, fasole si carnati este usor de preparat, satioasa si gustoasa, ideala pentru mesele in familie. Se serveste cu paine taraneasca si patrunjel tocat.
Ingrediente pentru tocanita cu varza, fasole si carnati
400 grame fasole de la conserva
30 ml ulei de masline
500 grame carnati taiati felii
4 catei de usturoi
rozmarin
2 cepe rosii tocate
800 ml supa de pui
75 ml smantana
300 grame varza tocata
1 legatura patrunjel tocat.
Cum se prepara tocanita cu varza, fasole si carnati
Incinge uleiul intr-o cratita si caleste carnatii pana devin aurii. Adauga usturoiul si rozmarinul, amesteca usor si apoi adauga si ceapa.
Acopera cu un capac si lasa cratita pe foc timp de 15 minute, amestecand din cand in cand. Scurge fasolea din conserva si adauga in tigaie. Adauga si supa de pui si asezoneaza cu sare si piper.
Lasa pe foc pana da in clocot, timp de 20 de minute. Adauga smantana si varza si lasa pe foc timp de 20 de minute.
Cum se serveste tocanita cu varza, fasole si carnati
Tocanita cu varza, fasole si carnati se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.
#carnati #varza #retete #fasole #tocanita # tocanita cu varza
Tocanita cu varza, fasole si carnati
Tocanita cu varza, fasole si carnati Tocanita cu varza, fasole si carnati este usor de preparat, satioasa si gustoasa, ideala pentru mesele in familie. Se serveste cu paine taraneasca si patrunjel tocat.- 2012-09-05 2012-09-05
Articole din mancare
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa