Feluri principale

#tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci a la Chef Liviu Balint

Nu exista case care sa aiba acelasi mod de a pregati anumite mancaruri, cu atat mai putin regiuni. Diversitatea si ospitalitatea gastronomica i-a preocupat de veacuri pe romani, noi avand o puternica inclinatie spre traditie.

Tocanita de ciuperci este foarte usor si rapid de preparat, iar ingredientele de care aveti nevoie sunt urmatoarele: 5 ciuperci, 1 ardei gras, cimbru, 3 rosii, patrunjel, rozmarin, o ceapa, usturoi si piper, o lingura de bulion si una de unt, o lingura de Vegeta Clasic, o cana de supa de pui si o lingura de paste de tomate.

Se taie marunt ciupercile, ardeiul gras, rosiile, ceapa si rozmarinul, dupa care se pune la calit usturoiul si piperul, se amesteca bine si se adauga ciupercile, o lingura de unt si una de bulion, ardeiul gras, se presara o lingura de Vegeta Clasic, rosiile, o cana de supa de pui, o lingurita de pasta de tomate, patrunjelul si rozmarinul. Toate acestea se amesteca bine iar rezultatul va fi unul savuros!

Indiferent cum alegi sa prepari tocanita de ciuperci, gustul mancarii e mai bun atunci cand adaugi in ea putina iubire!

Chef Liviu Balint, 

ambasador Vegeta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului