Feluri principale

#mustar #pastarnac # retete pui #tocanita pui

Tocanita de pui cu pastarnac si mustar

Tocanita de pui cu pastarnac si mustar este o modalitate gustoasa de a incorpora in alimentatie mai mult pastarnac. Cu gustul sau aromat, pastarnacul ofera multa savoare acestei tocanite cremoase si delicioase.


Ingrediente pentru tocanita de pui cu pastarnac si mustar

 

  • 10 ml ulei de masline
  • 8 pulpe de pui
  • 2 cepe tocate
  • 350 grame pastarnac tocat
  • 300 ml supa de pui
  • 20 grame mustar
  • 20 grame miere
  • cimbru
  • patrunjel


Cum se prepara tocanita de pui cu pastarnac si mustar


Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga puiul. Lasa pe foc pana cand devine auriu. Adauga ceapa si lasa pe foc timp de 5 minute, pana se inmoaie.

Adauga in tigaie si pastarnacul si mai fierbe putin. Incorporeaza apoi si supa, mustarul si mierea. Presara pe deasupra si cimbrul si lasa pe foc pana cand da in clocot.

Acopera cu un capac si lasa pe foc timp de 30 de minute. Asezoneaza cu sare si piper.


Cum se serveste tocanita de pui cu pastarnac si mustar


Tocanita de pui cu pastarnac si mustar se serveste cu patrunjel pe deasupra. Mai poate fi servit si cu fasole fiarta.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.