Feluri principale

#mancare #pui #tocanita #sparanghel

Tocanita de pui cu sparanghel

Tocanita de pui cu sparanghel este un preparat gustos, care poate fi facut in mai putin de o ora. Mancarea este potrivita pentru pranz sau cina, fiind un preparat usor si hranitor.
 

Ingrediente pentru tocanita de pui cu sparanghel
 

  • 2 cani sparanghel
  • 4 bucati piept de pui, taiat, gatit
  • 2 cani supa-crema de pui
  • 3/4 cana maioneza
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 cana branza Cheddar , rasa
  • 1 cana pesmet sau crutoane.
     

Cum se prepara tocanita de pui cu sparanghel
 

Unge o tava cu unt si pune sparanghelul, apoi adauga bucatile de pui peste.

Amesteca supa, maioneza si sucul de lamaie, apoi toarna amestecul peste pui si sparanghel. Adauga branza rasa si pesmetul.

Da tava la cuptor pentru 30 sau 40 de minute la 195 grade Celsius.
 

Cum se serveste tocanita de pui cu sparanghel
 

Tocanita de pui si sparanghel se serveste calda.


Sursa foto: cdkitchen.com
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.