Tocanita de pui picant si busuioc este mancarea perfecta pentru pranz. Se pregateste usor, are un gust incantator, picant, care iti va oferi o explozie de arome delicioase.
Ingrediente pentru tocanita cu pui picant si busuioc:
- 2 lingurite de ulei de canola
- 1/4 ceasca ceapa tocata
- 3 catei de usturoi
- 6 pulpe de pui dezosate
- 2 linguri de sos de peste
- 1 lingurita de zahar
- 1 lingurita de sos de soia
- 1 lingurita si un sfert de sos chilli
- 1 lingurita de apa
- 1/2 lingurita de amidon de porumb
- 1/8 lingurita de sare
- 1/3 ceasca frunze de busuioc
Cum se prepara tocanita de pui picanta cu busuioc:
Incinge uleiul de canola si caleste ceapa si usturoiul pentru 30 de secunde, pana cand incepe sa miroasa. Adauga peste ceapa si carnea de pui taiata marunt si rumeneste-o 13 minute.
Separat, intr-un castron mai mic combina sosul de peste cu zaharul, sosul de soia, sosul de chilli, amidonul si sarea si amesteca bine. Toarna aceasta compozitie peste pui si mai lasa tocanita pe foc aproximativ 1 minut.
Cum se serveste tocanita de pui picant cu busuioc:
Tocanita de pui picanta se serveste calda, presarata cu frunze de busuioc si garnitura de orez sau sote de mazare si ardei.
Sursa foto: myrecipes.com