Pentru realizatoarea Carmen Bruma, budinca de broccoli si conopida este alegerea perfecta pentru masa de pranz! In plus, se prepara simplu si este gata in 40 de minute!
Ingrediente pentru budinca de broccoli si conopida (pentru o tava clasica de cuptor):
- o conopida ( 1 kg)
- 1 broccoli (1 kg)
- 200 ml iaurt cu 2% grasime
- 6 oua
- doua linguri de gris sau pesmet
- doua linguri rase de branza telemea de capra
- ulei de palmier
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spala broccoli si conopida si se lasa in apa cu otet aproximativ o ora. Se fierb in apa cu sare pana se inmoaie un pic. Se tapeteaza tava cu ulei de palmier si cele doua linguri de gris. Se aseaza conopida si broccoli in tava iar peste se adauga amestecul de iaurt , 4 oua, sare, piper si branza rasa. Se bat ouale ramase si se pun deasupra. Se lasa la cuptor 30-40 minute.
Sursa: carmen-bruma.ro