Feluri principale

#vinete #usturoi #otet #ardei iute #ceapa #rosii

Vinete picante

Vinetele picante sunt delicioase si se prepara rapid. Alaturi de vinete mai poti adauga si dovlecei. Se servesc calde, cu seminte de susan pe deasupra. Le mai poti asezona si cu putin parmesan ras.

 

Ingrediente pentru vinetele picante

 

 

Cum se prepara vinetele picante

 

Incalzeste uleiul intr-o tigaie din teflon . Curata vinetele de coaja si taie-le in cuburi. Adauga-le in uleiul incins si lasa-le la prajit cateva minute , amestecand continuu. Adauga usturoiul si amesteca bine ingredientele. Adauga si otetul, zaharul si sosul de ardei iute. Lasa vinetele pe foc pana dau in clocot.

Mai lasa vinetele la foc mic inca 5 - 10 minute, pana cand acestea devin moi iar sosul este gros. Adauga apoi ceapa si rosiile si asezoneaza cu sare si piper. Mai lasa mancarea pe foc timp de 5 minute.

 

Cum se servesc vinetele picante

 

Vinetele picante se servesc cu seminte de susan pe deasupra.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.