Feluri principale

#casa select #restaurant #video #mancare #culinar #reteta

Medalion de porc

Carnea de porc cu bacon si ciuperci formeaza o combinatie excelenta. Experimenteaza aceasta mancare savuroasa !

 Ingrediente pentru medalion de porc
 

  • 200 gr file de porc macerat
  • 70 gr bacon
  • 50 gr mozzarella
  • O felie de rosie
  • 250 gr ciuperci (5 – 6 bucati) cu usturoi si delikat
  • O felie de paine prajita
  • Sare, ulei de masline , patrunjel
     

Cum se prepara medalionul de porc
 

Intr-o folie de aluminiu se pune ulei de masline, iar apoi carnea de porc si baconul. Acestea se infasoara bine in folie , se pun pe gratar si se tin in jur de 10 -15 minute (intre timp se intoarce de cate ori)

Se adauga si ciupercile pe gratar si se tin 2 – 3 minute

Se iau ciupercile si pachetul cu carne de pe gratar. Carnea se pune peste felia de paine prajita. Peste carne de adauga cele doua felii de mozzarella, rosia si se baga pentru doua minute la cuptorul cu microunde
 

Cum se serveste medalionul de porc
 

Se orneaza cu patrunjel si se serveste cald.





Reteta oferita de restaurantul Casa Select.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului