Carnea de porc cu bacon si ciuperci formeaza o combinatie excelenta. Experimenteaza aceasta mancare savuroasa !
Ingrediente pentru medalion de porc
- 200 gr file de porc macerat
- 70 gr bacon
- 50 gr mozzarella
- O felie de rosie
- 250 gr ciuperci (5 – 6 bucati) cu usturoi si delikat
- O felie de paine prajita
-
Sare, ulei de masline , patrunjel
Cum se prepara medalionul de porc
Intr-o folie de aluminiu se pune ulei de masline, iar apoi carnea de porc si baconul. Acestea se infasoara bine in folie , se pun pe gratar si se tin in jur de 10 -15 minute (intre timp se intoarce de cate ori)
Se adauga si ciupercile pe gratar si se tin 2 – 3 minute
Se iau ciupercile si pachetul cu carne de pe gratar. Carnea se pune peste felia de paine prajita. Peste carne de adauga cele doua felii de mozzarella, rosia si se baga pentru doua minute la cuptorul cu microunde
Cum se serveste medalionul de porc
Se orneaza cu patrunjel si se serveste cald.
Reteta oferita de restaurantul Casa Select.