Muschiul de vita umplut cu ciuperci si ceapa este un preparat foarte gustos, potrivit pentru mesele cu multi invitati. Poate fi servit cu diverse garnituri din legume sau piureuri. Nu uita sa presari pe deasupra si putin patrunjel.
Ingrediente pentru muschiul de vita umplut
- 20 grame unt
- 2 cepe mici tocate
- 5 - 6 ciuperci tocate
- 700 grame muschi de vita
- sos de soia
-
sare
- piper.
Cum se prepara muschiul de vita umplut
Intr-o tigaie incinge untul. Adauga ceapa si las-o la calit timp de 5 minute. Adauga ciupercile si mai lasa pe foc timp de 5 - 10 minute. Lasa apoi sa se raceasca.
Taie apoi muschiul pe jumatate . Asezoneaza cu sare, piper si sos de soia. In centrul muschiului intinde compozitia cu ceapa si ciuperci. Ruleaza apoi muschiul de vita. Leaga muschiul cu sfoara de bucatarie.
Aseaza ruloul intr-o tava unsa cu putin ulei. Da tava la cuptor pentru 40 - 50 de minute. Cand e gata, scote muschiul de la cuptor si lasa-l sa se raceasca 10 minute inaitne de a- servi.
Cum se serveste muschiul de vita umplut
Muschiul de vita umplut se serveste cu piure de cartofi cu patrunjel presarat pe deasupra.