Feluri principale

#cartofi noi #zahar #pastrav #rucola #parmezan #patrunjel #peste #orez

Pastrav afumat cu cartofi noi si rucola

Pastravul afumat cu cartofi noi si rucola este un preparat savuros, potrivit pentru evenimentele mai speciale. Se prepara repede si are un gust bun si aromat. Poti folosi orice tip de peste cu carne alba.
 

Ingrediente pentru pastrav afumat cu cartofi noi si rucola
 

 

Cum se prepara pastravul afumat cu cartofi noi si rucola
 

Taie pliculetele de ceai si rastoarna continutul intr-un bol. Peste ceai adauga zaharul si orezul. Amesteca bine. Unge pestele cu o lingura de ulei de masline .

Tapeteaza o tava cu folie de aluminiu . Aseaza amestecul de ceai. Acopera cu alta folie de aluminiu. Da tava la cuptor. Cand amestecul incepe sa miroasa, aseaza pestele peste folia de aluminiu.

Stropeste cu o lingura de ulei de masline, sare si piper. Acopera pestele cu folie de aluminiu si da la cuptor pentru 15 - 20 de minute.

Fierbe cartofii in apa clocotita cu sare. Lasa-i pe foc timp de 15 - 20 de minute. Cand s-au fiert, scurge cartofii si transfera-i intr-un bol. Deasupra presara patrunjelul.

Intr-un bol amesteca restul de ulei de masline cu otetul balsamic, sarea si piperul. Adauga rucola si amesteca bine. Deasupra preasara parmezanul ras.
 

Cum se serveste pastravul afumat cu cartofi noi si rucola
 

Pe un platou aseaza pastravul fierbinte. Garniseste cu cartofii noi si salata de rucola.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului