Feluri principale

#alune #lamaie #pastrav #florii #patrunjel

Pastrav cu alune pentru Florii

Pastravul cu alune este un preparat ideal pentru masa de Florii. Are un gust bun si savuros. Se serveste cu diverse garnituri din legume, patrunjel tocat si felii de lamaie.
 

Ingrediente pentru pastravul cu alune
 

 

Cum se prepara pastravul cu alune
 

Prajeste alunele si apoi toaca-le marunt. Incinge 50 de grame margarina. Asezoneaza pastravul cu sare si piper. Prajeste pastravul in margarina incinsa, pe ambele parti.

Transfera pastravul pe un platou. Adauga in tigaie restul de margarina si mai caleste putin alunele.

Adauga sucul de lamaie si amesteca incetisor. Toarna sosul peste pastrav.
 

Cum se serveste pastravul cu alune
 

Pastravul cu alune seserveste cu patrunjel tocat si felii de lamaie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare