Pastravul cu alune este un preparat ideal pentru masa de Florii. Are un gust bun si savuros. Se serveste cu diverse garnituri din legume, patrunjel tocat si felii de lamaie.
Ingrediente pentru pastravul cu alune
- 50 grame alune tocate
- 65 grame margarina
- 4 pastravi
- 30 ml suc de lamaie
-
sare
-
piper
- felii de lamaie
- patrunjel tocat.
Cum se prepara pastravul cu alune
Prajeste alunele si apoi toaca-le marunt. Incinge 50 de grame margarina. Asezoneaza pastravul cu sare si piper. Prajeste pastravul in margarina incinsa, pe ambele parti.
Transfera pastravul pe un platou. Adauga in tigaie restul de margarina si mai caleste putin alunele.
Adauga sucul de lamaie si amesteca incetisor. Toarna sosul peste pastrav.
Cum se serveste pastravul cu alune
Pastravul cu alune seserveste cu patrunjel tocat si felii de lamaie.