Pastravul la gratar cu sos de miere si mustar poate fi un preparat potrivit pentru un praz sau o cina. Ai nevoie de 30 de minute pentru a face acest fel de mancare.
Ingrediente pentru pastrav la gratar cu sos de miere si mustar
- 6 fileuri de pastrav
- ¼ cana maioneza
- 1 lingura otet din cidru
- 1 lingura mustar
- 1 lingura miere
- 1/8 lingurita piper
-
4 cepe mari, taiate in jumatate
Cum se prepara pastravul la gratar cu sos de miere si mustar
Incinge gratarul.
Pune intr-un castron maioneza, otetul, mustarul, mierea si piperul.
Aseaza jumatatile de ceapa cu partea taiata in jos, pe gratarul incins, apoi aseaza peste ele fileurile de pastrav. Inchide capacul la gratar si lasa mancarea sa se faca 5 minute.
Toarna apoi peste peste sosul din castron si lasa pestele sa se mai faca inca 5 minute.
Cum se serveste pastravul la gratar cu sos de miere si mustar
Arunca ceapa si aseaza pastravul pe un platou. Il poti servi cu legume gratinate .