Pestele copt in crusta de cocos este un preparat sanatos si foarte usor de realizat. Este ideal si pentru cei care se afla la dieta. Acest preparat se poate servi atat simplu, cat si cu diverse garnituri .
Ingrediente pentru peste copt in crusta de cocos
- 1200 grame fileuri de somon
- 1 lingura suc de lamaie
- 120 grame pesmet
- 50 grame nuca de cocos
- ulei de masline
- sare
- piper .
Cum se prepara pestele copt in crusta de cocos
Aseaza fileurile de somon intr-o tava. Unge cu sucul de lamaie. Intr-un bol amesteca pesmetul cu nuca de cocos, sarea si piperul. Tapeteaza apoi somonul cu amestecul de pesmet si nuca de cocos.
Muta apoi somonul inapoi in tava si presara pe deasupra pesmetul care mai ramane. Stropeste apoi cu putin ulei de masline.
Da tava la cuptor pentru 15 - 20 de minute.
Cum se serveste pestele copt in crusta de cocos
Pestele copt in crusta de cocos se serveste ca atare.