- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
1. Cartofi noi copti cu rozmarin si usturoi
Ingrediente:
- 1 kg cartofi copti (mici)
- cateva fire de rozmarin
- 5-6 linguri ulei de masline
- 1 capatana de usturoi
- 1/2 lingurita cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spala bine cartofii si asaza-i, cu tot cu coaja, intr-o tava cu hartie de copt. Asezoneaza-i cu cimbru, sare, piper si rozmarin, stropeste-i bine cu ulei de masline, astfel incat sa fie acoperiti, Pune in tava si capatana de usturoi, usor zdrobita, dar nedecojita. Acopera tava cu folie de aluminiu si bag-o in cuptorul incins. Dupa 40 de minute, indeparteaza folia si verifica daca legumele sunt moi, introducand o furculita in ei. Daca sunt aproape gata, mai baga-i la cuptor inca 10-15 minute, dar fara folie deasupra, pentru a se rumeni putin.
Sursa foto: baby.co.uk
Sursa foto proncipala: aussiemuslims.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina