Retete de Paste

#miel #retete #miere #coaste de miel

Coaste de miel cu miere

Coastele de miel cu miere sunt un preparat delicios si savuros, ideal pentru masa de sarbatoare de Paste. Sunt foarte aromate si pot fi servite cu diverse garnituri de legume si sosuri. Nu uita nici de un pahar de vin.

Ingrediente pentru coastele de miel cu miere


1 kg coaste de miel
2 cepe tocate
50 ml vin alb
50 ml suc de lamaie
20 ml sos de soia
30 ml ulei de masline
2 catei de usturoi
20 ml miere.

Cum se prepara coastele de miel cu miere

Aseaza coastele intr-o tava. Intr-un bol amesteca ceapa cu vinul, sucul de lamaie, sosul de soia, uleiul de masline, usturoiul zrobit si mierea.

Toarna sosul peste coastele de miel si unge bine, pe toate partile. Acopera tava cu o folie de plastic si da la rece pentru 4 ore sau peste noapte.

Incinge cuptorul la 200 de grade. Da tava cu mielul la cuptor pentru 2 ore. Inaine de a servi lasa sa se odihneasca timp de 20 de minute.

Cum se serveste coastele de miel cu miere

Coastele de miel cu miere se servesc cu diverse garnituri de legume, salate si sosuri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare