Ingrediente:
- 500 g carne fiarta de curcan (pulpa)
- 4 oua ecologice
- 8 oua fierte de prepelita
- 20 ml ulei de masline extravirgin
- o legatura de marar
- o legatura de patrunjel
- cateva frunze de menta proaspata
- o mana de frunze de baby spanac
- sare de mare
- piper proaspat rasnit
Pentru sos:
- 350 g de iaurt grecesc
- o mana de frunze proaspete de menta
- coaja rasa de la o limeta
- 20 ml ulei de masline extravirgin
- sare
Mod de preparare:
Primul pas este sa tai carnea in cubulete. Indicat ar fi sa nu o dai prin masina de tocat, pentru a obtine un gust suav. Verdeturile si spanacul trebuie taiate marunt, dupa care pune-le peste carne. In compozitie mai adauga cele patru oua si uleiul de masline, sare si piper, dupa gust, iar totul se amesteca foarte bine.
Compozitia se toarna apoi intr-o tava, iar la mijloc poti adauga cate un ou fiert de prepelita. Apoi, tava se introduce in cuptor, iar intre timp se poate prepara sosul.
Cum se prepara sosul
Amesteca intr-un bol iaurtul cu frunzele de menta tocate marunt, coaja rasa de lime si uleiul de masline si completeaza cu sare de mare.
Drobul se poate savura in portii individuale cu sos de iaurt deasupra si cu o salata de ridichi cu ceapa verde.