Retete de Paste

#muschiulet miel #friptura miel #retete paste #paste #friptura #miel

Friptura ideala pentru Paste: muschiulet de miel cu bacon la cuptor

Ai invitati la masa, de Paste? Atunci cu siguranta iti doresti sa-i impresionezi cu retete delicioase si aromate. Incearca sa prepari o friptura delicioasa din muchi de miel invelit in bacon.

Ingrediente pentru muschiulet de miel cu bacon la cuptor

  • 1 kg muschi de miel
  • 300g spanac
  • 50g pesto de busuioc
  • 50g rosii uscate tocate
  • 200g prosciutto
  • sare
  • piper

Cum se prepara muschiulet de miel cu bacon la cuptor

Preincalzeste cuptorul la 200oC. Unge o tava cu ulei de masline.

Caleste spanacul cu putin ulei de masline, pana se inmoaie.

Pune spanacul in robotul de bucatarie, impreuna cu sosul pesto si rosiile uscate. Mixeaza totul pana obtii o pasta fina. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Inveleste muschiuletul de porc in pasta obtinuta si inveleste-l apoi in feliile de bacon.

Adauga friptura in tava si coace totul pana cand carnea este bine patrunsa, iar baconul este rumen. Lasa friptura sa se racasca timp de 5-10 minnute inainte de a-l taia.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.